Kookworkshops 

Agenda 

Pokebowls        |    Op aanvraag    

Prijs € 59.00  - Tijd 17.00-21.00 uur - Datum in overleg 

 

In deze coole workshop gaan we 2 verschillende pokebowl maken. Een met groenten en een met fruit. Hoe gaat zo'n workshop? Bij binnenkomst is er thee, koffie en fruitwater met (glutenvrij) vegan gebak en na een half uurtje gaan we aan de slag met zijn alle. Als we uitgekookt zijn, ruimen we de kookspullen op en dekken we de tafel om de gerechten samen gezellig op te eten. Als er nog wat ruimte over is voor een toetje maken we die ook nog samen. Na afloop krijg je een kleine attentie en ontvang je de recepten op  de mail.

Springrolls    |    op aanvraag 

Prijs € 59.00  - Tijd 17.00-21.00 uur - Datum in overleg 

 

In deze workshop gaan we verschillende verse vietnameese springrolls met verse groenten en fruit maken. Bij binnenkomst is er thee, koffie en fruitwater met (glutenvrij) vegan gebak en na een half uurtje gaan we aan de slag met zijn alle. Als we uitgekookt zijn, ruimen we de kookspullen op en dekken we de tafel om de gerechten samen gezellig op te eten. Als er nog wat ruimte over is voor een toetje maken we die ook nog samen. Na afloop krijg je een kleine attentie en ontvang je de recepten op  de mail.

Prijs € 59.00  - Tijd 17.00- 21.00 uur - Datum in overleg 

 

In deze verrassende workshop gaan we 3 verschillende soorten sushi maken. met groenten en fruit. Hoe gaat zo'n workshop? Bij binnenkomst is er thee, koffie en fruitwater met (glutenvrij) vegan gebak en na een half uurtje gaan we aan de slag met zijn alle. Als we uitgekookt zijn, ruimen we de kookspullen op en dekken we de tafel om de gerechten samen gezellig op te eten. Als er nog wat ruimte over is voor een toetje maken we die ook nog samen. Na afloop krijg je een kleine attentie en ontvang je de recepten op  de mail.

Vegan Sushi    |    Op aanvraag 

Vegan gebak     |    op aanvraag   

Prijs € 59.00  - Tijd 13.00-17.00 uur - Datum in overleg 

 

In deze inspirerende workshop maken we samen 2 soorten gebak. Hoe gaat zo'n gebakworkshop? Bij binnenkomst is er thee, koffie en fruitwater met (glutenvrij) vegan gebak en na een half uurtje gaan we aan de slag met zijn alle. Als we klaar zijn in de keuken, ruimen we samen de spullen op en gaan we gezellig om tafel met koffie en thee om de taartjes voor te proeven. Je hebt tijdens de workshop voldoende gebak gemaakt om mee naar huis nemen. Vergeet niet zelf een bak of zak mee te nemen voor de taart. Na afloop ontvang je een kleine attentie en alle recepten per mail, zodat je zelf de volgende verjaardag aan de slag kunt thuis. 

 informatie over de workshops

 

 Alle workshops op deze pagina zijn vegan, biologisch, ev. glutenvrij en met zo min mogelijk extra toegevoegde geraffineerde suikers. Ik heet je welkom onder het genot van wat verrassends vegan-lekkers.. Daarna gaan we de keuken in, om aansluitend de gerechten samen aan tafel op te eten, Alle workshops worden afgesloten met het maken en opeten van een vegan toetje. Bij thuiskomst heb je meer inspiratie, meer kennis en een superleuke avond achter de rug. Je krijgt de recepten op verzoek ook nog op eens via de mail thuis gestuurd, zodat je er thuis verder mee kunt koken en bakken. 

 

De workshops vinden plaats in Elst Gld in de kookstudio aan huis of in Ressen op het terrein van Casa Foresta. In overleg kan het ook op een eigen locatie. De groepsgrootte is minimaal 6, om doorgang te laten vinden. Je kunt je zowel individueel inschrijven als met een groep. Mocht je met een groep op een alternatieve datum een workshop naar keuze willen reserveren, kan dat in overleg ook. Alles is bespreekbaar en ik denk graag mee in oplossingen. Na het inschrijven voor een workshop is de inschrijving definitief en stuur ik je een orderbevestiging en een betaalverzoek. Onder aan deze pagina vind je het "Inschrijfformulier Workshops".

 

Voor- en Achternaam   
E-mail  
Woonplaats  
Adres  
Telefoonnummer  
Aantal personen  
Datum & Naam Workshop  
  
  

Inschrijfformulier workshops

 

Ter waarde van een workshop naar keuze

 

Wil je iemand een origineel kado en geven en/of ook inspireren om vegan te gaan koken? Geef dan een "Vegalogische Giftcard" kado. Deze ontvang je digitaal om uit te printen en kado te doen. De card bevat een eenmalige code en is inwisselbaar bij een reservering van een workshop naar keuze. De giftcard is blijft geldig en heeft geen einddatum.

Gift Card          |    Workshop Vegalogisch

Vegan koken en wildplukken  -  met Casa Foresta    |    25 September 2021   

Prijs € 99.00 - Tijd 10.00-16.00 uur - Ressen tussen Arnhem en Nijmegen - In samenwerking met Edwin Flores van Casa Foresta

 

In deze workshop werk ik weer samen met profesioneel wildplukker Edwin Flores van Casa Foresta. We gaan samen een bijzondere workshop geven, vegan koken uit de moestuin gecombineerd met wildplukken.We bundelen onze kennis van wildplukken en vers vegan koken uit de biodynamische moestuin en delen dit met jullie. Wat groeit er in het seizoen en welke eetbare planten nemen we mee de keuken in om heerlijke gerechten van te maken? Laat je verrassen door de natuur. Verser, gezonder en natuurlijker kan bijna niet. 

 

We starten met een prachtige wandeling onderleiding van Edwin Flores, op zoek naar culinaire wilpluk waar ook de sterrenchefs mee koken. Vervolgens duiken we samen de moestuin in om een handsalade te plukken. En dan steken we de handen uit mouwen. We gaan de keuken in onder mijn begeleiding om heerlijke gerechten te maken en te proeven. Een zeer verrassende en onvergetelijke workshop garandeer ik je!

 

 

Vegan koken en wildplukken  -  Bij Casa Foresta    |    25 september 2021

Prijs € 99.00 - Tijd 10.00-16.00 uur - Ressen tussen Arnhem en Nijmegen- Bij Casa Foresta

 

Een bijzondere workshop vegan koken uit de moestuin gecombineerd met wildplukken. Ik combineer wildplukken en vers vegan koken uit de biodynamische moestuin van Casa Foresta en deel dit met jullie. 

We starten met een prachtige wandeling om de beginselen van wildplukken te ervaren en we gaan opzoek naar wildpluk in het park. Vervolgens duiken we samen de moestuin in om een handsalade te plukken. En dan steken we de handen uit mouwen. We gaan de keuken in om heerlijke vegan gerechten te maken onder mijn begeleiding. Een zeer verrassende workshop garandeer ik je!

Geef je nu HIER op...

 

      *  Nieuw  *