Workshops & 

bedrijfsuitjes

Agenda 

Pokebowls        |    Op aanvraag    

Prijs € 60.00  - Duur 4 uur - Datum en tijd in overleg 

 

In deze leuke workshop gaan we 2 verschillende pokebowls maken. Een met groenten en een met fruit. Hoe gaat zo'n workshop? Bij binnenkomst is er thee, koffie en fruitwater met (glutenvrij) vegan gebak en na een half uurtje gaan we aan de slag met zijn alle. Als we uitgekookt zijn, ruimen we de kookspullen op en dekken we de tafel om de gerechten samen gezellig op te eten. Als er nog wat ruimte over is voor een toetje maken we die ook nog samen. Na afloop krijg je een kleine attentie en ontvang je de recepten op  de mail.

Springrolls    |    op aanvraag 

Prijs € 60.00  - Duur 4 uur - Datum en tijd in overleg 

 

In deze workshop gaan we verschillende verse vietnameese springrolls met verse groenten en fruit maken. Bij binnenkomst is er thee, koffie en fruitwater met (glutenvrij) vegan gebak en na een half uurtje gaan we aan de slag met zijn alle. Als we uitgekookt zijn, ruimen we de kookspullen op en dekken we de tafel om de gerechten samen gezellig op te eten. Als er nog wat ruimte over is voor een toetje maken we die ook nog samen. Na afloop krijg je een kleine attentie en ontvang je de recepten op  de mail.

Prijs € 60.00  - Duur 4 uur - Datum en tijd in overleg 

 

In deze verrassende workshop gaan we 3 verschillende soorten sushi maken. met groenten en fruit. Hoe gaat zo'n workshop? Bij binnenkomst is er thee, koffie en fruitwater met (glutenvrij) vegan gebak en na een half uurtje gaan we aan de slag met zijn alle. Als we uitgekookt zijn, ruimen we de kookspullen op en dekken we de tafel om de gerechten samen gezellig op te eten. Als er nog wat ruimte over is voor een toetje maken we die ook nog samen. Na afloop krijg je een kleine attentie en ontvang je de recepten op  de mail.

Vegan Sushi    |    Op aanvraag 

Vegan gebak     |    op aanvraag   

Prijs € 60.00  - Duur 4 uur - Datum en tijd in overleg 

 

In deze inspirerende workshop maken we samen 2 soorten gebak. Hoe gaat zo'n gebakworkshop? Bij binnenkomst is er thee, koffie en fruitwater met (glutenvrij) vegan gebak en na een half uurtje gaan we aan de slag met zijn alle. Als we klaar zijn in de keuken, ruimen we samen de spullen op en gaan we gezellig om tafel met koffie en thee om de taartjes voor te proeven. Je hebt tijdens de workshop voldoende gebak gemaakt om mee naar huis nemen. Vergeet niet zelf een bak of zak mee te nemen voor de taart. Na afloop ontvang je een kleine attentie en alle recepten per mail, zodat je zelf de volgende verjaardag aan de slag kunt thuis. 

 informatie over de workshops

 

 Alle workshops op deze pagina zijn vegan, biologisch, ev. glutenvrij en met zo min mogelijk extra toegevoegde geraffineerde suikers. Ik heet je welkom onder het genot van een lekker drankje. Daarna gaan we de keuken in, om samen te  koken en te proeven.. 

Bij thuiskomst heb je meer inspiratie, meer kennis en een superleuke dag achter de rug. Je krijgt de recepten ook nog op eens via de mail thuis gestuurd, zodat je er thuis verder mee kunt in de keuken. 

 

De workshops vinden plaats in Ressen op het terrein van Casa Foresta of in Elst Gld in de kookstudio aan huis. In overleg kunnen de workshops ook op een eigen locatie georganiseerd worden. De groepsgrootte is minimaal 4, om doorgang te laten vinden. Je kunt je zowel individueel inschrijven als met een groep of bedrijf. Mocht je met een groep of je bedrijf op een alternatieve datum een workshop naar keuze willen reserveren, kan dat in overleg ook. Alles is bespreekbaar en ik denk graag mee in oplossingen. Na het inschrijven voor een workshop stuur ik je binnen een paar dagen een bevestiging.

 

Voor- en Achternaam   
E-mail  
Woonplaats  
Adres  
Telefoonnummer  
Aantal personen  
Datum & Naam Workshop  
  
  

Inschrijfformulier workshops

 

Ter waarde van een workshop naar keuze

 

Wil je iemand een origineel kado en geven en/of ook inspireren om vegan te gaan koken en/of te leren wat je kunt eten uit de natuur? Geef dan een "Vegalogische Giftcard" kado. Deze ontvang je fysiek of digitaal om kado te doen. De card bevat een eenmalige code en is inwisselbaar bij een reservering van een workshops of wandelingen naar keuze. De giftcard blijft onbeperkt geldig en heeft dus geen einddatum. Klik hier voor een het aanvragen van een kadobon naar keuze.

Kadobon          |    Workshop  bij  Vegalogisch

Vegan koken en wildplukken  -  Bij Casa Foresta    |    vanaf april 2023 weer

 -  workshop  -

-  Workshops op aanvraag   & kadobonnen  -

Prijs € 99.00 - Tijd 10.00-16.00 uur - Ressen tussen Arnhem en Nijmegen- Bij Casa Foresta

 

In deze workshop werk ik weer samen met profesioneel wildplukker Edwin Flores van Casa Foresta. We gaan samen een bijzondere workshop geven, vegan koken uit de moestuin gecombineerd met wildplukken. We bundelen onze kennis van wildplukken en vers vegan koken uit de biodynamische moestuin en delen dit met jullie. Wat groeit er in het seizoen en welke eetbare planten nemen we mee de keuken in om heerlijke gerechten van te maken? Laat je verrassen door de natuur. Verser, gezonder en natuurlijker kan bijna niet. 

 

We starten de dag met een prachtige wandeling in Arnhem onder leiding van Edwin Flores. Vervolgens rijden we naar de bijzondere moestuin van Casa Foresta in Ressen. Daar steken we de handen uit mouwen, onder het genot van een lekker drankje. We gaan de keuken in onder mijn begeleiding, om heerlijke gerechten te maken en te proeven. Een zeer verrassende en onvergetelijke workshop garandeer ik je! 

Geef je nu HIER vast op voor alle informatie over 2023 en je ontvangt de nieuwe data in het voorjaar...

 

Prijs € 69 - Tijd 19.00-21.30 uur - Tussen Arnhem en Nijmegen - Bij Casa Foresta

Tijdens deze workshop leer ik je de basis van het inmaken en fermenteren. We zijn te gast op de prachtige tuinderij van Casa Foresta, in de buurt van Arnhem/Nijmegen. Daar vertel ik je verschillende manieren van inmaken en fermenteren en je krijgt alle achtergrond informatie die je nodig hebt, zodat je het de technieken veilig thuis kunt toepassen in de keuken. Daarna gaan we met onze handen aan de slag met fermenteren en maken we verschillende biologische groenten in. Je gaat naar huis met een een paar smakelijke beugelpotten vol met zelf geconserveerde groenten. Kom meedoen met deze gezellige, leerzame worskshop vol tips en tricks. Geef je nu HIER op..

 

 

 -  workshop  -

Inmaken & Fermenteren  -  omgeving ARnhem-Nijmegen   |    20 september 2022