Kookworkshop

Voor- en Achternaam   
E-mail  
Woonplaats  
Adres  
Telefoonnummer  
Aantal personen  
Bijzonderheden en verzoeken  
  
  

Inschrijfformulier workshop

 

Vegan koken en wildplukken  -  Bij Casa Foresta    |    7 mei 2022

Prijs € 99.00 - Tijd 10.00-16.00 uur - Ressen tussen Arnhem en Nijmegen - In samenwerking met Edwin Flores van Casa Foresta

 

In deze workshop werk ik weer samen met profesioneel wildplukker Edwin Flores van Casa Foresta. We gaan samen een bijzondere workshop geven, vegan koken uit de moestuin gecombineerd met wildplukken. We bundelen onze kennis van wildplukken en vers vegan koken uit de biodynamische moestuin en delen dit met jullie. Wat groeit er in het seizoen en welke eetbare planten nemen we mee de keuken in om heerlijke gerechten van te maken? Laat je verrassen door de natuur. Verser, gezonder en natuurlijker kan bijna niet. 

 

We starten de dag met een prachtige wandeling in Arnhem onder leiding van Edwin Flores. Vervolgens rijden we naar de bijzondere moestuin van Casa Foresta in Ressen. Daar steken we de handen uit mouwen, onder het genot van een lekker drankje. We gaan de keuken in onder mijn begeleiding, om heerlijke gerechten te maken en te proeven. Een zeer verrassende en onvergetelijke workshop garandeer ik je! Geef je hieronder op voor deze workshop.

 

 

Kookworkshop 19 juni

 inschrijven 7 mei 2022