Catering 

 

Vegalogisch 

 Catering informatie

 

Of je nu alles geregeld wil hebben op locatie bij jouw event of je wilt graag thuis heerlijk vegan eten. Vegan ontbijt, lunch, high tea, diner, borrelplankje of BBQ, ik kan je op alle gebieden ontzorgen. Denk aan een date met je partner en ik bezorg het etentje bij je thuis. Heb je geen zin in koken voor je etentjes? Dan kook ik voor je en haal je het gewoon af. Of ik kom aan huis koken voor een klein gezelschap. Ook verzorg ik met liefde de vulling voor vegan picknickmand om mee te nemen naar jouw favo picknickspot. 

 

Ik regel ook de lunch en diner voor  trainingen en opleidingen, vergadering, netwerkbijeenkomsten en andere zakelijke evenementen. Daarnaast kun je me inhuren om op locatie de catering te verzorgen.De catering is mogelijk voor kleine en grotere groepen en altijd in gezamenlijk overleg. Er wordt ook altijd rekening gehouden met dieetwensen en allergieen indien nodig. Op verzoek kan ik ook een zakelijke afhaallunch of -diner verzorgen voor meerdere personen en voor een groep koken. Alles is mogelijk in overleg. Ik denk graag mee in oplossingen...

 

 

Prijs € 15.00 p.p. -  Op Woensdag en Zondag - Afhaaltijd 17.30-18.00 uur 

Je krijgt na aanmelding iedere week een weekmenu via de Whats-app, waar je uit kunt kiezen om af te halen. Via de app geeft je aan of je dit wil bestellen voor hoeveel personen. Vanaf 17.30 uur kunt je de gerechten afhalen tot 18.00 uur. De gerechten kunnen thuis extra opgewarmd worden indien nodig. Wil je ze warm? Kom dan direct om 17.30 uur. De gerechten zijn zoveel mogelijk biologisch, zonder extra suikers en altijd vegan. De verpakkingen zijn zoveel mogelijk millieuvriendelijk en alles wordt puur met aandacht en liefde voor je gekookt. De betaling mag contant bij afhalen of met een tikkie. Aanmelden om het weekmenu iedere week via de Whats-appgroep te ontvangen, zonder afname verplichting, kan onder aan deze pagina. Hier kun je ook eerst meer informatie opvragen.

Op de contactpagina vindt je de adresgegevens van vegalogisch, miijn telefoonnummer en emailadres voor verdere informatie.

vegalogisch tafeltje thuis - buurtcatering - REGIO ELST GLD

Prijs p.p. in overleg - Bezorgen en verzorgen op locatie mogelijk

De catering is geheel in overleg, afgestemd op de situatie, locatie, mogelijkheden en persoonlijke wensen. Ik denk graag met je mee in je wensen en oplossingen. De gerechten zijn zoveel mogelijk biologisch, met minimaal extra suikers en altijd vegan. Bij een aanvraag neem ik altijd persoonlijk contact met je op, om je wensen en mogelijkheden samen door te spreken en geef je op basis van de informatie uit ons gesprek een vrijblijvende offerte.

 

De catering-mogelijkheden zijn heel divers, zoals vegan ontbijt, lunch, high tea, diner, borrelplankje of BBQ, pikcknickmand-vulling of persoonlijk samengesteld naar wens. Dieetwensen en allergieen kunnen ook besproken worden. De gerechten kunnen afgehaald worden, bezorgd en/of deels bereid worden op locatie door mij. Bel me gerust of neem contact met mij op via het contactformulier. Daar vind je ook mijn telefoonummer  en emailadres.

Catering 

Voor- en Achternaam   
E-mail  
Woonplaats  
Adres  
Telefoonnummer  
Catering Datum en Verzoek  
  
  

aanvraag

formulier

vegan catering