Workshop

Voor- en Achternaam   
E-mail  
Woonplaats  
Adres  
Telefoonnummer  
Aantal personen  
Bijzonderheden of verzoeken  
  
  

Inschrijfformulier workshop

 

Paddenstoelen  -  omgeving Arnhem  -  28 oktober 2023

7

Prijs € 99.00 - Tijd 13.00-17.00 uur

 

 

Wil je wel smakelijke paddenstoelen gaan zoeken, maar durf je niet omdat je bang bent de verkeerde te plukken? Ben je nieuwschierig welke soorten je allemaal veilig kunt eten uit de natuur ? Dan is de workshop Paddenstoelen heel leerzaam voor jou ...We focussen ons deze workshop volledig op goed te determineren en niet te verwisselen paddenstoelen zonder giftige varianten.

 

We starten de workshop om 13.00 uur met een prachtige wildplukwandeling in omgeving Arnhem. Als eerste staan we stil bij de wildpluk- en paddenstoelenregels onder het genot van een kopje wildplukthee.

 

In de wandeling zelf leer ik je wat je kunt plukken aan eetbare paddenstoelen, waar je het kunt vinden, hoe je ze goed kunt herkennen en wat je er zo al mee kunt maken. Zodat jij na afloopt ook durft te gaan plukken in jouw omgeving! En niet minder belangrijk, dat je er thuis ook mee in de keuken aan de slag gaat.  Na de wandeling sluiten we af met een wildpluk proeverij en een natuurlijk drankje. Ge je mee op jacht in de eetbare natuur? Je kunt je hieronder meteen inschrijven.

 

 

 

 

Kookworkshop 19 juni

 inschrijf-formulier

Paddenstoelen