Workshop
Inschrijfformulier workshop
Prijs € 99,00 / Tijd 13.00-17.00 uur
Wil je ook leren hoe je veilig voedsel kunt conserveren, zelfs zonder stroom? Kom mee doen met de workshop Inmaken en Fermenteren.
Tijdens deze workshop leer ik je de basis van het inmaken en fermenteren. De workshop vind plaats in omgeving Arnhem.
In deze workshop leer ik je 4 verschillende manieren van inmaken en fermenteren en je krijgt alle achtergrond informatie die je nodig hebt, zodat je het de technieken veilig thuis kunt toepassen in de keuken. Er is voldoende ruimte voor vragen.
Daarna gaan we met onze handen aan de slag met fermenteren en maken we verschillende soorten biologische groenten in. We sluiten af met een proeverij van bijzondere smaken en ingemaakte producten. Ik zorg voor alle ingredienten en benodigdheden en jij gaat naar huis met 4 smakelijke potten vol met zelf geconserveerde groenten.
Kom meedoen met deze gezellige, leerzame worskshop vol tips en tricks. Geef je hier onder meteen op!